Me toimimme AIP:n alueella | Alholmen Industrial Park
Facebook LinkedIn Instagram

Teolliset toimijat


UPM Pietarsaari

Sellutehtaalla valmistetaan lähialueiden kuitupuusta valkaistua ja valkaisematonta sellua. Havupuista tehdään pitkäkuituista ja lehtipuista lyhytkuituista sellua.

www.upmpulp.fi/upm-pietarsaari

UPM Alholman Saha

Alholman sahalla tehdään pohjalaisesta havupuusta sahatavaraa mm. puuseppä-, huonekalu- ja liimapalkkiteollisuudelle sekä talotehtaille. Hake ja puru toimitetaan sellutehtaalle.

www.upmpulp.fi/upm-pietarsaari

NCE

NCE oy (Nordpipe Composite Engineering oy) on erikoistunut teknisiin teollisuusmuoveihin. Sen tuoteperheen muodostavat vaikeisiin ja paineenalaisiin olosuhteisiin suunnitellut putket ja säiliöt.

www.nce.fi

Walki

Walkin missiona on kehittää tuotteita jotka nopeuttavat globaalia siirtymistä jätteettömään tulevaisuuteen.

Pietarsaaren tehtaalla valmistetaan muun muassa kääremateriaalia paperiteollisuudelle ja lining materiaalia aaltopahviteollisuudelle.

 

www.walki.com

Alholmens Kraft

Alhomens Kraft tuottaa sähköä, prosessihöyryä ja kaukolämpöä teollisuudelle ja kuluttajille.

www.alholmenskraft.com

Billerud

Billerud on johtava, ensikuidusta valmistettavien pakkausmateriaalien toimittaja. Valmistamme säkki- ja voimapaperia pasta-, jauho- ja sokeripusseihin, ostoskasseihin ja teknisiin sovelluksiin, kuten hiekkapaperiin, rulla- ja riisikääreisiin sekä nestepakkauskartonkia.

Haastamme perinteiset pakkaukset kestävän tulevaisuuden puolesta!

(kuva: Karolina Isaksson, Bildbolaget Du&Vi)

www.billerud.com
VIDEO

OSTP

OSTP Finland Oy Ab on yksi maailman johtavia ruostumattomien hitsattujen prosessiputkien ja putkenosien sekä prosessilaitteiden valmistajia.

www.ostp.biz
VIDEO

Baltic Yachts

Baltic Yachts on maailman johtava hiilikuituvalmisteisten, tilaustyönä asiakkaalle räätälöityjen purjeveneiden valmistaja.

www.balticyachts.fi

Nautor's Swan

Nautor's Swan -purjeveneet tunnetaan kautta maailman parhaista materiaaleista ja innovatiivisesta tekniikasta - tuloksena maailman tyylikkäimmät ja turvallisimmat purjeveneet.

www.nautorswan.com
VIDEO

Euroports

Euroports Finland on satamaoperaattori, jonka kautta saa kaikki satamaoperoinnissa tarvittavat palvelut; lastinkäsittely, varastointi, huolinta, varustamopalvelut, kansainväliset kuljetukset sekä tullivarastopalvelut.

www.euroports.fi
VIDEO

Pietarsaaren Satama

Pietarsaaren satamassa tehokas tavarankäsittely on avainasemassa. Tärkeimmät sataman kautta kulkevat tuotteet ovat selluloosa, sahatavara ja paperi. Parannamme jatkuvasti edellytyksiämme kuljettaa yhä suurempia määriä kappaletavaraa, konttitavaraa ja puutavaratuotteita.

Pääasialliset tuontitavarat ovat massapuu, hake, puutavara, öljy sekä kemikaalit.

www.portofpietarsaari.fi

Concordia

Concordia on Pietarsaaren alueen kehittämisyhtiö.  Tehtävämme on löytää uusia mahdollisuuksia ja luoda hyvä alusta kehitykselle ja kasvulle. 

Pietarsaaren seutu koostuu viidestä pohjalaiskunnasta: Kruunupyy, Luoto, Pedersöre, Pietarsaari ja Uusikaarlepyy.

www.concordia.jakobstad.fi